Gijs Duijs (DKC) niet meer in mannenselectie

Gijs Duijs (DKC) zal vanaf het nieuwe seizoen geen deel meer uitmaken van de mannenselectie op Papendal. 

Gijs Duijs (rechts op de foto samen met Wessel van der Aar van Drop Shot) zal na de zomerstop niet langer deel uitmaken van de Nationale S-1 selectie op Papendal.

De 19-jarige Duijs die sinds 2017 fulltime traint op Papendal werd Nederlands Jeugdkampioen met Brian Wassink in het mannendubbel in 2019, daarnaast behaalde hij een halve finale op het NK 2020 in het mannendubbel met Wessel van der Aar, een tweede plaats bij de Cyprus Junior in het gemengddubbel met Madouc Linders en een tweede plaats bij de Irish Junior in het mannendubbel samen met Brian Wassink. 

Gijs Duijs zegt: “Met veel plezier heb ik drie jaar fulltime op Papendal getraind! Ik koos er direct voor om buiten Papendal te gaan wonen, omdat mij dit fijner leek en ik op deze manier nog meer aan mijn persoonlijke ontwikkeling kon werken. Het waren drie jaren waarin ik veel heb geleerd, op badmintongebied, persoonlijk vlak en voeding. Ik heb geleerd dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn ontwikkeling, dit was niet altijd makkelijk maar ik heb me hier doorheen gezet. Ik ben nu bezig met het maken van een eigen plan, zodat ik door kan met badmintonnen en al het andere wat op mijn pad gaat komen. Het was een mooie tijd van mijn leven! “

Geef een reactie