The Hague Royals verliest van Zwolle

Het was tijd voor de eerste wedstrijd van de Hague Royals met fans in het stadion. Deze eerste test verliep goed en het was duidelijk zichtbaar dat de organisatie klaar is voor het seizoen.

Op het veld ging het anders. Zwolle had een rendement van 53% op 3 punten en een rendement van 75% op de 2 puntschoten. Dit was te verwachten van de verdedigende kampioenen. Aan de andere kant waren de Royals in het begin zenuwachtig, waardoor ze in de eerste minuten van de wedstrijd een achterstand van 10 punten hadden.

• 26-09-2020: Basketbal: The Hague Royals v Landstede Hammers: Den Haag Teambuilding

Toch vonden de Royals hun ritme en tot 5 minuten voor de pauze was het 28-41. Maar al snel daarna gingen de verdedigende kampioenen op de vlucht en verhoogden zij hun voorsprong tot 35-61. In de tweede helft hadden we meer van hetzelfde en de Hammers verhoogden de voorsprong tot 61-120.

Beste speler voor de Royals was Tim Troussel met 16 punten. Beste speler voor de Hammers was J. Dunn met 28 punten.

Redactie: The Hague Royals
Foto’s: Frank van Leeuwen