ZVV Den Haag op valreep in mineur

Tot enkele minuten voor tijd hadden de zaalvoetballers van ZVV Den Haag na twee nederlagen de kans op de eerste winst in de eredivisie van dit seizoen voor het grijpen. Het had toen een voorsprong van 6-4. Tegenstander White Stones kwam met twee late treffers nog langszij.

Nadat in de eerste helft de Hagenaars iedere keer tegen een achterstand aanliepen was het het team van coach Yuri van der Smitte dat na rust uit de startblokken schoot.

Vier treffers van Anouar Attal Haoui en twee van Hamza Boukhari zorgden voor een voorsprong die in de slotfase nog uit handen werd gegeven. De 6-6 eindstand betekende wel het eerste punt in de eredivisie.

De Hagenaars hebben nu de laatste plaats verlaten. Er zijn vier ploegen die nog geen punten hebben, maar deze hebben ook nog een wedstrijd tegoed.

Redactie: Ronald Mooiman