HGC wint van Oranje Rood

Op een winderig sportpark Roggewoning werd de wedstrijd HGC heren 1 tegen Oranje Rood gespeeld. Na de afgekondigde coronamaatregelen werd dit duel zonder publiek gespeeld. In de eerste helft had de club uit Eindhoven weinig in te brengen tegen HGC dat maar liefst vier keer scoorde. Na de rust zette de ploeg uit Brabant wat meer druk, wat resulteerde in een mager doelpuntje, waardoor de eindstand op 4-1 werd bepaald.

• Wassenaar, 4-10-2020, HGC heren 1 tegen Oranje Rood,

In dezelfde Tulp Hoofdklasse heeft Klein Zwitserland in en tegen Tilburg met 1-4 gewonnen. De Haagse treffers kwamen op naam van Camil Papa (2), Ruben Versteeg en Aki Käppeler. Vooral ook doelman Koene Schaper onderscheidde zich aan KZ-zijde door verschillende Tilburgse strafcorners te keren. De bewoners van de Klatteweg voeren met 8 punten uit 5 duels op een zevende plaats de ranglijst van het rechterrijtje aan.

Redactie: Marcel v/d Looij en Ronald Mooiman

Foto’s: Marcel v/d Looij