ZVV Den Haag vrouwen lijden derde nederlaag

De zaalvoetbalsters van ZVV Den Haag hebben vrijdag in een lege Topsporthal in de Sportcampus Zuiderpark kansloos met 0-5 verloren van Drs. Vijfje. Alleen in de eerste helft had het team van coach René Havermans een weerwoord op het spel van de Groningse vrouwen. ZVV Den Haag kreeg zelfs nog enkele grote kansen op een voorsprong.

Na de 0-1 ruststand kwamen de Noorderlingen pas echt goed los en met veel druk op de Haagse defensie liep Drs. Vijfje uit naar een 0-5 overwinning. Het was het derde verlies in de Eredivisie. Zonder enkele sterkhouders in de gelederen is het voor de Haagsen moeilijk om aan te pikken bij de topploegen. De Haagse vrouwen staan samen ESZVV Totelos puntloos onderaan met nog nul punten uit drie duels.

Coach René Havermans: ”Teveel afwezigen vandaag. We wilden wel maar kwamen gewoonweg niet onder de druk uit. Zij scoren wel en wij niet. Dan is de nederlaag makkelijk te verklaren. De flow is er nog niet en dat werkt gewoon uit op de ploeg. We doen ons best, maar stap voor stap.” 

Redactie: Ronald Mooiman

Foto’s: Frank van Leeuwen

Geef een reactie