Volle buit voor hdm vrouwen in laatste minuut

De hdm vrouwen hebben zondag op eigen veld met 2-1 gewonnen van het Amstelveense Hurley. Alle treffers vielen in de tweede helft. Pien van Nes opende de score vroeg na de rust uit een strafcorner (1-0). Roos Drost maakt voor de Amstelveense formatie weer gelijk. Lang leek het erop dat beide ploegen genoegen moesten nemen met een gelijkspel, maar uiteindelijk waren het de hdm-toeschouwers die met blije gezichten huiswaarts keerden. Tessa Beetsma wist in de allerlaatste minuut de Hurley doelvrouw te verschalken.

De wedstrijd tussen Amsterdam en HGC ging niet door, omdat er drie besmette speelsters en drie speelsters van de hoofdstedelingen preventief in quarantaine zitten. De wedstrijd wordt verplaatst naar woensdag 9 september.

Redactie: Ronald Mooiman
Foto’s: Frank van der Leer